Melon Duet Romantis

Melon Duet Romantis

10 Songs
Release Date
Ayang Ayang
Mung Riko (ft. Vita)
Lungset (ft. Vita)
Luntur (ft. Dewi Cinta)
Sirno (ft. Vita)
Sing Direstui (ft. Dewi Cinta)
Ring Pojok Ati
Sing Sanggup (ft. Vita)
Curigo (ft. Vita)
Wengi