Historia E Muzikës Së Lehtë Shqiptare, 1962 - 2015, Vol. 9

Historia E Muzikës Së Lehtë Shqiptare, 1962 -...

25 Songs
Release Date
Song
Artist
Bashkon Zemrat Muzikë E Bukur
Jemi Emri I Vetë Jetës
Zgjohu Nga Gjumi Dallëndyshe
Lule Ne Dritare
S'eshte Loder Dashuria
Zemrës I Besova
Askush S’do Ta Besojë
Veç Një Herë Jetojmë
Nuk Je Ëndërr
Mirësia
Shpresoj
Kosovarja Që Na Prishi Gjumin
Horoskopi
Fat Dhe Jete
Na Lini Të Jetojmë
Ëndërroj
Te Me Vini Pa Trokitur
Pranvera E Jetes Sone