Me surle e tupana (Live)

Me surle e tupana (Live)

Song
Artist
Albums
Maje shpise u ngrit flamuri (Live)
Para dere na ka bi nje rrush (Live)
Po bjen defi (Live)
Vallja e rugoves (Live)
Ka thene vllau i jem i pasun (Live)
Edhe guri e ka dite (Live)
Kur e morra vesh (Live)
Mi dhe flak mallit tim (Live)
Kalle kalle (Live)
Tallava me defa (Live)